ala

Pieptul de pui la gratar cu orez a devenit plictisitor? Atunci trebuie sa incerci aceasta reteta!

Ingrediete

  • 300 gr piept de pui crud
  • 200 gr crema de branza light 
  • condimente pentru pui 
  • 70 gr faina integrala
  • 1 ou 
  • apriximativ 100 ml lapte 
  • oregano, sare, piper 
  • 100 gr muschi file afumat 
  • 2 felii de cascaval degresat (optional)

Mod de preparare

  • Incalzim cuptorul la 220 grade (temperatura medie)
  • Amestecam crema de branza cu condimentele si cu putin lapte pana obtinem o textura de crema destul de lichida.
  • Amestecam puiul cu compozitia de crema de branza intr-un vas pentru cuptor
  • Bagam puiul la cuptor timp de 30-40 de minute
  • Amestecam faina, oul si condimentele (sare,piper,oregano) intr-un bol. Adaugam lapte pana obtinem o consistenta lichida.
  • Turnam compozitia intr-o tava acoperita cu foaie de copt si bagam la cuptor la 220 de grade pentru 15 minute.
  • In lipie, adaugam puiul, 100 gr de muschi file afumat si 2 felii de cascaval degresat(optional)
  • Putem incalzi lipia cu toate ingredientele pe gratar sau o putem consuma asa.

Valori nutritionale

  • 981 kcalorii
  • 21 gr grasimi
  • 55 gr carbohidrati
  • 126 gr proteine

Pofta buna!