Daca iti place cafeaua si iti plac si dulciurile, aceasta reteta este pentru tine.

Ingrediente:

  • 70 gr faina ovaz
  • 50 gr cacao
  • 250 ml cafea
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • indulcitor (echivalentul la 150 gr zahar) sau dupa gust
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom

Modul de preparare:

  • Pornim cuptorul la 180 grade (temperatura medie).
  • Intr-un recipient amestecam cafeaua, oul si esentele.
  • Adaugam restul ingredientelor si amestecam bine cateva minute.
  • Turnam compozitia in forme unse cu unt sau cu ulei de struguri/cocos .
  • Lasam la cuptor 15-20 e minute sau pana cand scobitoarea iese curata.

Valori Nutritionale pentru toata compozitia

  • 429 kcalorii 
  • 56 gr. Carbohidrati 
  • 13 gr. Grasimi
  • 22 gr. Proteine