Fitness Nation

Fitness Nation în câteva cuvinte:

Antrenamente, exerciții, programe pentru slăbire, programe pentru masă musculară, programe personalizate, sfaturi de nutriție, rețete, motivație, practic tot ce ai nevoie pentru a ajunge să ai corpul pe care ți-l doresti.
Am intrat în domeniul fitness-ului pentru că am vrut să slăbesc și specialiștii din jurul meu nu au reușit să mă ajute. Așa că am pornit într-o misiune de a învăța cât mai mult posibil în acest domeniu și de a ajuta și alte persoane să-și atingă obiectivele. Zilnic, caut studii pentru a-mi completa informațiile și pentru a îmbunătăți rezultatele clientilor mei și ale mele.

DE CE AI NEVOIE?

Fitness Nation alături de tine

Fie ca aveți nevoie de un program pentru slăbire, sau de un program pentru creșterea în masă musculară, ați ajuns UNDE TREBUIE.
Găsiți seturi de programe special realizate pentru a obține cele mai bune rezultate.
Doriți un program personalizat? Nicio problemă! Pe Fitness-Nation.ro, găsiți inclusiv un program personalizat!

Imbrăcăminte și Accesorii StreetFit

Accesorii pentru Fitness

StreetFit

Vezi toate produsele

HANORAC

65.00Lei 39.00Lei
Vezi Detalii
  • Acces la articolele Fitness Nation
  • Acces la rețete
  • Calcualator calorii și macronutrienți
  • Tracking greutate
  • Tracking dimensiuni
  • Grafic al evoluției greutății
  • Planuri alimentare
  • Antrenamente
  • Magazin
  • Recomandare suplimente
Aplicatie Fitness Nation

Ultimele Articole

5 Sfaturi pentru a nu te îngrășa în Concediu

Concediul este o perioadă în care suntem vulnerabili. Lăsăm garda jos, că doar este perioada în care trebuie să ne relaxam și să ne simțim bine. Dar, atunci când ne întoarcem acasă și ne suim pe cântar, începem să regretăm unele chestii pe care le-am mâncat sau băut.  Nu vreau să credeți că sunt împotriva

Efectele alimentelor procesate asupra corpului

În ultima vreme, tot auzim termeni precum bio, mâncare curată, producători locali, integral, etc. Dar, până acum, nu prea avem dovezi foarte clare asupra efectelor negative ale alimentelor procesate.  În acest caz, „aliment procesat” reprezintă alimentele care au trecut prin mai multe procese chimice. De exemplu, au fost adaugați conservanți, îndulcitori, potențiatori de aromă, au

4 Recomandări pentru a Reduce Riscul de Cancer la Grătar

Este vară, cald, grătarul chiar se potrivește perfect în combinație. Din păcate pentru noi, acesta vine cu un risc crescut de cancer. Dar, există câteva metode pentru a mai ocoli problemele. 1.Diversifică tipurile de carne Pentru noi, românii, grătarul este aproape sinonim cu carnea de porc, fie ea sub formă de ceafă, cârnați sau mici.

X