4 Semne ca antrenamentul tau este prea usor

4 Semne ca antrenamentul tau este prea usor
Corpul are o functie foarte importanta si anume, cea de adaptare. Daca faci un antrenament acasa ai pornit cu 20 de flotari, iar acum, dupa un an, faci tot 20 de flotari. Nu te astepta ca organismul sa progreseze in continu.

Pulsul ramane acelasi

Daca nu incepi sa respiri din greu, daca nu iti simti inima cum incepe sa bata mai alert, daca nici macar tamplele nu iti sunt transpirate, inseamna ca nu iti dai suficient silinta. Este absurda ideea aceea ca trebuie sa transpiri galeti pentru a avea un antrenament eficient. Dar daca dupa antrenament arati impecabil, undeva este o problema. Un simplu antrenament cu greutati ar trebui sa mearga in valuri. Incepi setul ( pulsul scazut ) , pe masura ce continui ( pulsul creste ), cand finalizezi ultimile repetari ( pulsul este considerabil crescut ), apoi pauza ( pulsul incepe sa scada ) . Si acest ciclu ar trebui sa se repete.

Ai timp de "diverse"

Tocmai ai realizat ca era un site foarte tare la care voiai sa arunci o privire sau tocmai ce ti-ai amintit o super poveste pe care este esential sa o imparti cu cei 2-3 cunoscuti de pe la sala. In foarte putine cazuri ( spre zero ), cele doua activitati de mai sus sunt posibil de finalizat intr-un interval de 30-60 de secunde ( cat ar trebui sa dureze o pauza ) . Asa ca invita-ti cunostintele la un gratar, faceti o turta pe plita si discutati in voie. Asta in cazul in care nu ti-ai inclus ziua de maxilar in planul de antrenament.

Nu te simti implinit

Cei care fac sala de ceva timp, chiar si incepatorii, au acel sentiment de implinire dupa un antrenament. Ai avut vreodata un antrenament dupa care sa spui " Asta da, a mers bine! Un antrenament bun! " ? Daca nu, este o problema. De cele mai multe ori, antrenamentele nu ti se potrivesc sau nu ai aplicat o intensitate corespunzatoare.

Nu ai rezultate

Dupa cum spuneam si la inceput, corpul se satura de acele 20 de flotari. Atat in antrenamentul cu greutati, cat si in cel cu greutatea corpului, trebuie sa existe perioade de progresie. Unde sa urmaresti progresia la anumite exercitii de baza, atat in greutate cat si in volum. Daca te regasesti intr-o situatie enumerata mai sus si nu stii cum sa o scoti la capat - angelfitnesss@gmail.com si te pot ajuta ! Daca te-a ajutat as aprecia un like si, ca de obicei, nu fi egoist, share-uieste si cu prietenii tau acest articol pentru a progresa impreuna.