Antrenament Complet Acasa Cu 2 Gantere | Umeri + Abdomen | Ziua 3

Antrenament Complet Acasa Cu 2 Gantere | Umeri + Abdomen | Ziua 3

       Îți dorești să te antrenezi acasă și nu știi cum și de unde să începi? Ai nevoie doar de un echipament minim, mai exact o pereche de gantere reglabile și greutatea corpului și vei putea face deja primul pas spre transformarea pe care o visai. Exercițiile sunt accesibile, nu necesită o experiență mult prea mare, dar rezultatele sunt pe masură dacă sunt executate cum trebuie, în aria de repetări și serii notate. De asemenea, trebuie să ții cont că forma corectă este mult mai importantă decât greutatea pe care o folosești. 

       Indiferent de scopul pe care îl ai, fie trebuie să slăbești sau fie vrei să pui masă musculară, trebuie să știi numărul de calorii care ți se potrivește pentru a avea cele mai bune rezultate. Apasă AICI pentru a putea vedea de câte calorii ai nevoie zilnic.

       Programul de antrenament va fi structurat pe 4 zile:

  • Ziua 1: Piept + Triceps (vezi ZIUA 1 - AICI)
  • Ziua 2: Spate + Biceps (vezi ZIUA 2 - AICI)
  • Ziua 3: Umeri + Abdomen
  • Ziua 4: Picioare + Gambe (vezi ZIUA 4 - AICI)

      

     Cel de-al treilea antrenament este cel dedicat umerilor și abdomenului. Precum antrenamentele anterioare, fiecare exercițiu va fi compus din 3 seturi.

 

  1. Împins deasupra capului - 3 seturi x 15-20 repetări;

  2. Ridicări laterale - 3 seturi x 15-20 repetări;

  3. Fluturări inverse - 3 seturi x 15-20 repetări;

  4. Ridicări frontale - 3 seturi x 15-20 repetări;

  5. Ridicări către vârfuri - 3 seturi x 15-20 repetări;

  6. Ridicări fluture - 3 seturi x 15-20 repetări;

  7. Întoarceri rusești - 3 seturi x 15-20 repetări;

  8. Plank punch - 3 seturi x 15 repetări.

      

       Pentru a îți putea îmbunătăți rezultatele, poți folosi calculatorul de calorii apăsând AICI . Dacă vei folosi suplimentele de la Genius Nutrition (apasă AICI pentru a putea vedea întreaga ofertă) și vei folosi CODUL DE REDUCERE - ANGEL12 vei beneficia de 12% reducere la valoarea totală a comenzii! 

       Am reușit să încheiem și cea de a treia zi de antrenament. Sper ca ai avut parte de un antrenament antens, așa că pregătește-te pentru următorul! Iar dacă te simți pregătit, apasă AICI pentru următorul antrenament. Mult succes!