Antrenament Complet Acasa Cu 2 Gantere | Spate + Biceps | Ziua 2

Antrenament Complet Acasa Cu 2 Gantere | Spate + Biceps | Ziua 2

       Îți dorești să te antrenezi acasă și nu știi cum și de unde să începi? Ai nevoie doar de un echipament minim, mai exact o pereche de gantere reglabile și greutatea corpului și vei putea face deja primul pas spre transformarea pe care o visai. Exercițiile sunt accesibile, nu necesită o experiență mult prea mare, dar rezultatele sunt pe masură dacă sunt executate cum trebuie, în aria de repetări și serii notate. De asemenea, trebuie să ții cont că forma corectă este mult mai importantă decât greutatea pe care o folosești. 

       Indiferent de scopul pe care îl ai, fie trebuie să slăbești sau fie vrei să pui masă musculară, trebuie să știi numărul de calorii care ți se potrivește pentru a avea cele mai bune rezultate. Apasă AICI pentru a putea vedea de câte calorii ai nevoie zilnic.

       Programul de antrenament va fi structurat pe 4 zile:

 • Ziua 1: Piept + Triceps (vezi ZIUA 1 - AICI)
 • Ziua 2: Spate + Biceps (vezi ZIUA 2 - AICI)
 • Ziua 3: Umeri + Abdomen 
 • Ziua 4: Picioare + Gambe (vezi ZIUA 4 - AICI)

     

      Cel de-al doilea antrenament se va axa pe 2 grupe musculare, mai exact spate și biceps. La fel ca în prima zi de antrenament, fiecare exercitiu se va realiza în 3 seturi.

 

 1. Ramat cu gantera - 3 seturi x 15 repetări;

 2. Îndreptări - 3 seturi x 15 repetări;

 3. Ramat înalt cu gantera - 3 seturi x 15 repetări;

 4. Ridicări din umeri - 3 seturi x 20 repetări;

 5. Flexii biceps - 3 seturi x 12-15 repetări;

 6. Ciocane - 3 seturi x 12-15 repetări;

 7. Flexii de pe picior - 3 seturi x 12-15 repetări.

      

       Pentru a îți putea îmbunătăți rezultatele, poți folosi calculatorul de calorii apăsând AICI . Dacă vei folosi suplimentele de la Genius Nutrition (apasă AICI pentru a putea vedea întreaga ofertă) și vei folosi CODUL DE REDUCERE - ANGEL12 vei beneficia de 12% reducere la valoarea totală a comenzii! 

       Aceasta a fost cea de a doua zi de antrenament. Sper ca ai avut parte de un antrenament antens, așa că pregătește-te pentru următorul! Iar dacă te simți pregătit, apasă AICI pentru următorul antrenament. Spor în executarea antrenamentului!