Antrenament Complet Acasa Cu 2 Gantere | Picioare + Gambe | Ziua 4

Antrenament Complet Acasa Cu 2 Gantere | Picioare + Gambe | Ziua 4

         Îți dorești să te antrenezi acasă și nu știi cum și de unde să începi? Ai nevoie doar de un echipament minim, mai exact o pereche de gantere reglabile și greutatea corpului și vei putea face deja primul pas spre transformarea pe care o visai. Exercițiile sunt accesibile, nu necesită o experiență mult prea mare, dar rezultatele sunt pe masură dacă sunt executate cum trebuie, în aria de repetări și serii notate. De asemenea, trebuie să ții cont că forma corectă este mult mai importantă decât greutatea pe care o folosești. 

       Indiferent de scopul pe care îl ai, fie trebuie să slăbești sau fie vrei să pui masă musculară, trebuie să știi numărul de calorii care ți se potrivește pentru a avea cele mai bune rezultate. Apasă AICI pentru a putea vedea de câte calorii ai nevoie zilnic.

       Programul de antrenament va fi structurat pe 4 zile:

  • Ziua 1: Piept + Triceps (vezi ZIUA 1 - AICI)
  • Ziua 2: Spate + Biceps (vezi ZIUA 2 - AICI)
  • Ziua 3: Umeri + Abdomen (vezi ZIUA 3 - AICI)
  • Ziua 4: Picioare + Gambe 

      

      Aceasta este ultima zi de antrenament care vizează trenul inferior, mai exact vom lucra bicepsul femural, cvadricepsul și gambele. Fiind ultima zi, trebuie să ne concentrăm pentru a termina programul complet de antrenament!

 

  1. Genuflexiuni cu ganterele la piept - 3 seturi x 20 repetări;

  2. Fandări în spate - 3 seturi x 12 repetări / pentru fiecare picior;

  3. Pas pe bancă / taburet - 3 seturi x 12 repetări / pentru fiecare picior;

  4. Wallsit - 3 seturi x 30 secunde;

  5. Ridicări pe vârfuri individuale - 4 seturi x 20 repetări;

  6. Ridicări pe vârfuri cu greutatea corpului - 4 seturi x 30 repetări.

      

       Pentru a îți putea îmbunătăți rezultatele, poți folosi calculatorul de calorii apăsând AICI . Dacă vei folosi suplimentele de la Genius Nutrition (apasă AICI pentru a putea vedea întreaga ofertă) și vei folosi CODUL DE REDUCERE - ANGEL12 vei beneficia de 12% reducere la valoarea totală a comenzii! 

       Programul complet de antrenament acasa se termină aici. Sper ca ai avut parte de 4 antrenamente intense în această săptămână, iar de săptămâna viitoare o poți lua de la capăt. Te poți folosi de ganterele reglabile pentru a avea progresie la fiecare antrenament. Pentru a îți facilita căutarea, apasă AICI și vei ajunge la prima zi de antrenament pentru a putea începe în forță săptămâna viitoare. Îți doresc mult succes și rezultate cât mai bune!