Prezentare blog | Fitness, Nutritie, Men's LifeStyle, Dezvoltare Personala

lifestyle cu Angel

Prezentare

Buna, numele meu este Ruja Angel, iar pentru cei care auziti prima data acest nume, detin un canal de Youtube, care in momentul de fata are 34.000 abonati cu peste 4,5 milioane de vizualizari si o pagina de Facebook cu peste 70.000 like-uri, ambele in domeniul fitness-ului si al nutritiei. In schimb, mi-am propus ca acest blog sa fie putin diferit. Vom pastra, totusi postarile despre fitness si nutritie, ca o completare la fiecare video pe care-l fac si necesita explicatii, dar in acelasi timp va fi si un blog despre barbati si despre tineri in general, care sper ca va ajuta in dezvoltarea personala a tinerilor.

Magazinul Online

Fitness Nation ca si firma este la inceput, nu avem multe produse, dar suntem intr-o continua dezvoltare. Credem ca fiecare client este important asa ca fiecare va primi, dupa ce a efectuat o comanda, un chestionar pe email in care intrebam care sunt obiectivele si dorintele lui in acest sport si in functie de asta oferim materiale ajutatoare si programe, gratuit .

Men's LifeStyle si Dezvoltare Personala

Stiu ca foarte multi tineri sunt nelamuriti la 17-18 ani in legatura cu alegerea facultatii, cu talentele si calitatile pe care le au. Voi recomanda carti sau metode care sa va ajute cu aceasta problema, exact cum m-au ajutat si pe mine de altfel. Iar in ultima parte de LifeStyle, voi include calatorii sau lucruri de tipul " life hack " pentru barbati . Va multumesc ca ati citit aceasta postare si va astept la urmatoarea !