Super Black Friday Cu Cele Mai Mici Preturi La Suplimente

Super Black Friday Cu Cele Mai Mici Preturi La Suplimente

      Cele mai așteptate reduceri din an au sosit! Ofertele de Black Friday vor fi prezente și în rândul suplimentelor de la Genius Nutrition. Fie că ești în perioada de slăbire, fie ca vrei să pui masă musculară, poți găsi o gamă de produse variate pentru fiecare obiectiv. Reducerile vor atinge pragul de aproape 30%, cele mai mari din tot anul. Iar dacă vei folosi codul nostru de reducere, ANGEL12, vei primi o extra reducere de 12% la întreaga comanda, care poate fi cumulat la reducerile de Black Friday de pe GENIUS NUTRITION.

       ACEASTĂ LISTĂ ESTE CONCEPUTĂ ÎN FUNCȚIE DE RAPORTUL PREȚ - CALITATE, ASTFEL AM SCURTAT DIN TIMPUL TĂU DE ANALIZĂ, AȘADAR TE VEI BUCURA DE SUPLIMENTELE CU CELE MAI MULTE BENEFICII LA PREȚUL CEL MAI BUN.

Acestea ar fi recomandările noastre bazate pe o analiză amănunțită asupra suplimentelor necesare îndeplinirii fiecărui obiectiv. Însă dacă ai și alte întrebări despre suplimente sau orice altă întrebare sau nelămurire, nu ezita să ne lași un mesaj pe WhatsApp apăsând chiar AICI și îți vom răspunde în cel mai scurt timp. 

     RECOMADĂRI SUPLIMENTE PENTRU SLĂBIT 

      Iată care sunt suplimentele care te vor ajuta să treci cu brio peste perioada de slăbit și te vor ajuta să îți transformi dieta într-un stil de viață nou și sănătos care să-ți aducă rezultatele dorite. Pentru a putea comanda direct aceste produse, apasați pe imaginea suplimentului dorit.  

      LIPO X5 - Este un complex de 9 elemente active, care îți oferă un efect termogenic și lipotropic foarte bun. Acesta are un rol esențial în modul în care organismul utilizează grăsimile, acționând sinergic pentru creșterea energiei, accelerarea metabolismului, topirea țesutului adipos și susținerea organismului în transportul și eliminarea grăsimilor.

      Mod de administrare: 2 capsule pe zi (pot fi administrate și înainte de antrenament) cu un pahar de apă.

       SYNEFRIN30 - Promovează oxidarea lipidelor, mărește concentrarea și reduce pofta de mâncare. Avantajul este că nu ai stari schimbatoare precum ca la cofeină.

       Sinefrina este un excelent stimulant care nu numai că accelerează metabolismul lipidelor, ci și mărește metabolismul bazal. În urma cercetărilor cu finanțare guvernamentală desfășurate de Departamentul de Fiziologie al Universității Georgetown din America, s-a constatat că sinefrina este probabil cea mai eficientă substanță termogenă din lume.

       Mod de administrare: 2 tablete pe zi cu un pahar cu apă.

         ICARNITINE - În termeni simpli, carnitina ajută la topirea grăsimii, folosind-o ca o sursă de energie. Acest lucru face carnitina să fie un supliment de slăbit foarte popular. L-carnitina este o substanta responsabila de transportul acizilor grasi cu lant lung in mitocondrii, fabricile de energie ale celulei. L-carnitine este o substanță responsabilă de transportul acizilor grași cu lanț lung în mitocondrii. Aceasta este responsabilă pentru producerea de energie. 

         Mod de administrare: 4 capsule (pot fi administrate și înainte de antrenament) pe parcursul zilei cu un pahar de apă.

         IWHEY - Este un concentrat proteic din zer cu absorbție rapidă. Proteina din zer are în compoziție un nivel ridicat de BCAA și aminoacizi esențiali care au o importanță specială pentru recuperarea, repararea și cresterea masei musculare de calitate.

         Mod de administrare: O cupă după antrenament în 250 ml. lapte, dar se poate adaugă și în prepararea budincii de fulgi de ovăz.

         VITAMIN X5 – Este un complex de 19 nutrienți comuni, dar extrem de importanți de care organismul nostru are nevoie zi de zi pentru o viată activă și de calitate. Compensează deficitul de vitamine și minerale cauzat de alimentația dezechilibrată, asigurând vitalitate organismului și combatând efectele stresului. Vitamin-X5 este un supliment la îndemană pentru perioadele de slăbit, atunci când efortul fizic este ridicat și intensitatea crescută.

         Mod de administrare: 1 capsulă după o masă principală cu un pahar de apă.

 

        RECOMADĂRI SUPLIMENTE PENTRU MASĂ MUSCULARĂ

          Dacă te regăsești în perioada de masă musculară, am creat o listă specială concepută din subcategorii necesare pentru a avea parte de o creștere calitativă în masă musculară.

     - Esențiale:

        IMASS - Este un gainer compus din proteine cu asimilare rapida provenite din zer și carbohidrați din ovăz care sporește performanța, având un indice glicemic foarte scăzut și care oferă cele mai bune rezultate.

       Mod de administrare: O cupă după antrenament în 250 ml lapte.

 

        CREATINĂ - Mărește în volum celule musculare și asigură o dezvoltare optimă a masei musculare și ajută la efectul de pompare a musculaturii. De asemenea, îmbunătățește performanța fizică și îmbunătățește  circulația sângelui în mușchi. 

         Mod de administrare: 5 grame pe parcursul zilei în apă.  

          

      - Complex de vitamine

         ELITEPAK - Este un complex de Vitamine și Minerale, Omega 3, Coenzima Q10, Lecitina, CLA, Calciu, Magneziu și Zinc. Acesta susține funcțiile metabolice, fizice și psihologice esențiale ale organismului, accelerând refacerea după antrenament. 

         Mod de administrare: Un pachet pe zi cu un pahar de apă după o masa principală.

 

          ENZYFUSE - Enzimele digestive sunt esențiale pentru o mai bună digestie și absorbție a nutrienților. Acest supliment ameliorează balonarea și rezolvă diverse probleme ale tranzitului intestinal și stimulează absorbția alimentelor. 

          Mod de administrare: O tabletă cu un pahar de apă după o masă principală.


            ITEST – Conține ingrediente naturale pentru a stimula testoteronul și a crește libidoul conținând 9 ingrediente active care lucrează sinergetic pentru un suport eficient în toate procesele de stimulare.

           Mod de administrare: Două tablete cu un pahar de apă după o masă principală.

 

        - Performanță și energie

            PREWORKOUT - Acest supliment oferă o doză de energie bine meritată în timpul antrenamentului și pe lângă aceasta, are și multe alte beneficii. Conține beta-alanină, citrulină pentru o pompare musculara eficientă, cafeină, teanină, colină și tirozină. 

            Mod de administrare: O cupă în 250 ml. de apă înainte de antrenament cu 30 min.  

          

             GLUTAMINA - Poate reprezenta un intra-workout foarte bun datorită conținutului de L-glutamină care ajută la susținerea efortului fizic. Acest supliment stimulează sinteza proteinelor și reduce degradarea musculară prin acumularea de apă și prevenirea deshidratării celulare. 

            Mod de administrare: O cupă în 250 ml. de apă în timpul antrenamentului. 


            BCAA X5 - Este un supliment esențial pentru dezvoltarea și refacerea masei musculare, prevenirea durerilor musculare și scăderii musculaturii. De asemenea, administrarea de aminoacizi precum BCAA asigură o refacere mai bună și mai rapidă, cu un nivel mai scăzut de disconfort. Un aspect foarte important, BCAA X5 alături de GLUTA X5 reprezintă un intraworkout foarte bun. Pe lângă multitudinea de benficii, acestea conțin CocoMineral, mai exact electroliți naturali care ajută la o hidratare completă.

             Mod de administrare: O cupă în timpul antrenamentului sau după antrenament în 250 ml apă.

        

          - Recuperare, odihnă și sănătate

 
                HEROX - Acest supliment îmbunătățește calitatea somnului, relaxeaza mușchii tensionați și îmbunătățește dispoziția. De asemenea, acesta susține în mod natural relaxarea psihică și musculară. Acesta te ajută să ajungi mai repede într-un somn mai profund și te vei recupera mai repede.

                Mod de administrare: 2 capsule cu o oră înainte de culcare.

              HEAVY - Protejează eficient articulațiile și ligamentele și reface țesuturile în urma leziunilor articulare, musculare și tendinoase. De asemenea îmbunătățește elasticitatea cartilajelor și accelerează vindecarea fracturilor osoase și regeneratoare ale ligamentelor, mușchilor și țesuturilor lezate.

              Mod de administrare: 2 capsule pe zi după o masă principală.

              ASHWAGANDHA - Ajută la reglarea nivelului de hormoni și reducerea efectelor negative ale stresului ocazional. Acest supliment are un efect calmant și este utilizată pentru tratarea afecțiunilor precum stresul, anxietatea, epuizarea și insomniile. 

              

           Mod de administrare: 2 capsule pe zi cu 2 ore înainte de culcare. 

                    
               SUPER GREENS - are diferite beneficii legate de alcalinizare, fibre, antioxidanti, imunitate, printre alte efecte pozitive asupra organismului. Acesta reface sistemul imunitar, contribuie la detoxifiere și ridică nivelul pH-ului. 
              
               Mod de administrare: 1 cupă pe parcursul zilei în 250 ml apă.
             
              LIVONAC750 - Este un excelent detoxifiant, care acționează în principal prin eliminarea toxinelor din ficat, rinichi, plămâni și limfă. De asemenea, accelerează procesele regenerative după activități fizice și reduce inflamația cauzată de suprasolicitare. Un asepct important este că detoxifică ficatul de alcool și metabolizează substanțele toxice rezultate în urma descompunerii etanolului. Livonac poate reduce distrugerile cauzate de radicalii liberi asociati cu consumul de alcool. 
          
              Mod de administrare: 1 capsula cu un pahar mare de apă.
         
                
                 COLLAGEN X5 - Suplimentarea nivelului de colagen va ajuta sa aveti o piele mai ferma si mai neteda, contribuind la reinnoirea si regenerarea normala a celulelor. Determină îmbunătățirea substanțială a elasticității și hidratării pielii și ameliorează celulita și vergeturile.
                Mod de administrare: 1 cupă pe zi în 250 ml. apă.
                
               Acestea ar fi recomandările noastre bazate pe o analiză amănunțită asupra suplimentelor necesare îndeplinirii fiecărui obiectiv. Însă dacă ai și alte întrebări despre suplimente sau orice altă întrebare sau nelămurire, nu ezita să ne lași un mesaj pe WhatsApp apăsând chiar AICI și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.