A venit vremea să mai facem o rețetă.

Rețeta de astăzi se încadrează și într-o perioada de masă musculară și într-o perioadă de slăbit. Este foarte ușor de preparat și durează destul de puțin. Așa că fără alte introduceri, să ne apucăm de treabă!

Ingrediente:

  • 10 Ouă
  • 200 ml. Lapte 1.5% grăsime
  • 400 gr. Făină integrală
  • 2 Plicuri de praf de copt
  • Sare și ierburi italiene
  • 250 gr. Piept de pui la cuptor sau la grătar (cantitatea este cântărită gătită)
  • 100 gr. Parmezan ras
  • 10-20 gr. Unt pentru uns tava de brioșe

Mod de preparare

  1. Preîncălzim cuptorul la 180 grade.
  2. Într-un bol mare, batem cele 10 ouă.
  3. Adăugăm laptele, praful de copt și continuăm să amestecăm.
  4. Adăugăm condimentele și amestecăm.
  5. Punem făina și cu parmezanul și amestecam bine, până se omogenizează compoziția.
  6. Lăsăm deoparte compoziția și pregătim puiul. Îl tăiem felii mici.
  7. Adăugăm puiul peste restul compoziției și amestecam bine.
  8. Ungem tava pentru brioșe cu unt.
  9. Punem compoziția în tavă și lăsăm la cuptor pentru 25-30 min.

Valori Nutriționale pe 100 gr.

  • 218 Kcalorii
  • 20 gr. Carbohidrați (3.1 gr. Fibre, 1.6 gr. Zahăr)
  • 6.9 gr. Grăsimi (din care 1.5 gr.  saturate)
  • 16.6 gr. Proteine