Recent, Kai Greene a fost invitat de către președintele IFBB, Jim Manion, să participe la Mr. Olympia, fără să fie nevoit să se califice. Dar oare va veni?

Concursul devine plictisitor

Phil Heath are 6 titluri de Mr. Olympia și, deocamdată, nu pare să încetinească pasul. Dacă Big Ramy nu ne face vreo surpriză plăcută, Phil va câștiga și al VII-lea titlu fără probleme.

Este greu să faci un concurs de culturism interesant, dacă știi deja cine va câștiga. Anul trecut l-au adus pe Kevin Levrone ca și invitat special, încat să mai creeze puțină agitație în jurul concursului. Anul acesta a venit rândul lui Kai Greene. De asemenea la categoria Classic Phisique este invitat și Flex Wheeler, care și-a anunțat prezența.

Deocamdată, până la confirmarea lui Kai Greene, singurul care ar putea să-l pună în dificultate pe Phil Heath este Big Ramy. A aparut un video cu el unde arată extraordinar.

 

Kai Greene a fost “furat”

În momentul de față, Kai Greene este cel mai popular culturist din lume. A facut bine că s-a orientat pe țarile care au fost neglijate până acum, cum ar fi India, China, Pakistan. La prima vedere, avem senzația că totul se întâmplă în Europa sau USA, dar aceste țări au un cumul de aproximativ 3 miliarde de oameni, deci nu sunt de neglijat.

Foarte mulți dintre fanii lui Kai Greene au simțit că acesta trebuia să câștige măcar un titlu de Mr. Olympia. În opinia mea rezultatul a fost foarte strâns și trecutul lui (vezi Kai Greene și grapefruit-ul) l-a tras în jos.

Se va prezenta?

Aceasta ar fi întrebarea principală. În opinia mea, nu se va prezenta. Cu toate că, IFBB-ul este într-o situație foarte vulnerabilă. Dacă Kai Greene se hotărăște și vine într-o forma foarte bună, va fi dezastruos pentru IFBB să nu îi ofere titlul. Și așa culturismul nu este foarte popular, să îți mai pui în cap și fanii celui mai popular culturist din lume, nu este o idee bună.

Frumos ar fi, din partea lui Kai Greene, să facă un anunț oficial pentru a clarifica situația.