Alatura-te Echipei Fitness Nation

Dacă îți place ceea ce facem și ți-ar plăcea să faci parte din echipa noastră, ne poți scrie la angelfitnesss@gmail.com sau folosind formularul de mai jos.

Vezi mai jos o listă cu posturile de care am avea nevoie, însă dacă nu te regăsești printre ele nu ezita să ne contactezi si să ne spui de ce ai vrea să faci parte din echipa noastră.

 *posturile necesită prezența fizică în București.

Social Media Manager

 

Dacă ești o persoană organizată și pasionată de
ce inseamnă social media? Ești o fire creativă și ai vrea să lucrezi la idei de conținut nou pentru Fitness Nation, inovând în mod constant pentru a promova idei și formate noi și măsurând cât de performante sunt
acele idei? Daca da, ne-ar plăcea să te cunoaștem.

Scrie-ne un mesaj la adresa angelfitnesss@gmail.com pentru mai multe detalii.

Sport News Content Creator

Ești pasionat de tot ce înseamnă sport, de la Rugby  la Darts, și te informezi zilnic despre noutațile din lumea sportului in general? De ce să nu împărtășești această pasiune și cu ceilalți, pe social media? Căutăm persoană pasionată și dornică să apară în fața camerei pe canalul nostru de Youtube.

Scrie-ne un mesaj la adresa angelfitnesss@gmail.com pentru mai multe detalii.


Calisthenics Enthusiast

Mergi pe stradă văzandu-ți liniștit de ale tale, dar atunci când dai de un șantier,  în loc să vezi schele, scări și structuri de susținere, tot ce vezi sunt doar locurile unde ai putea să faci tracțiuni și flotări?

Dacă ești pasionat de antrenamentele cu greutatea corpului și ți-ar plăcea să le arăți și celorlalți pasiunea ta, nu ezita să ne scrii.

Scrie-ne un mesaj la adresa angelfitnesss@gmail.com pentru mai multe detalii.

Contactează-ne

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.