Livrare produse

Cat costa livrarea produselor?

Contravaloarea livrarii este de 20 lei pentru orice localitate din Romania.

Livrarea produselor se face prin curier rapid in orice oras din Romania, iar daca localitatea este in mediul rural si firma de curierat percepe taxe suplimentare, coletul va fi expediat prin PrioriPost si va ajunge la oficiul postal din localitate. Produsele ajung la adresa specificata in comanda in 1-3 zile lucratoare din momentul in care coletul dvs. a fost expediat.

Cand se expediaza comanda?

Livrarea produselor comandate se face in maxim 24h de la efectuarea colemzii pe site.

 

Cat dureaza livrarea produselor?

Produsele care se afla pe stoc se livreaza in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare, in functie de zona de destinatie. In Bucuresti si orasele mari din tara produsele ajung de regula a doua zi, iar in sate si comune sunt cazuri de intarziere de pana la 48 de ore de la expedierea coletului.

Cum se livreaza produsele digitale?

Produsele digitale sunt programele de nutritie si antrenament si acestea vor fi livrate prin email, unde veti primi un link pentru descarcare.

Cum se livreaza coletele?

Produsele vor fi livrate direct la adresa indicata in comanda, prin curier.

Daca localitatea este in mediul rural exista posibilitatea ca firma de curierat sa perceapa o taxa suplimentara, asa ca vom expedia produsele prin PrioriPost, iar acestea vor ajunge in 2-3 zile lucratoare la oficiul postal din localitatea dumneavoastra.

Livrarea coletelor se face de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00.

Schimbul de produse

Contravaloarea taxei de transport pentru schimb de colete este de 20 lei / colet, indiferent de valoarea produselor schimbate.