Program Gratuit Google - Form

Program GRATUIT
de
fitness Și nutriție 

   Vrem să îți oferim un program GRATUIT de fitness și nutriție 💪🥗, personalizat în funcție de nevoile și obiectivele tale, indiferent de experiența ta anterioară. 

   Obiectivele tale sunt unice, la fel ca tine.
De aceea, pentru a-ți oferi un program de antrenament și nutriție personalizat, avem nevoie să discutăm mai multe detalii despre tine. 🧠

   Vom comunica direct cu tine prin WhatsApp. Acest pas ne ajută să înțelegem mai bine nevoile și obiectivele tale și să îți oferim suport constant.

  🔽Lasă-mi mai jos numarul tău de telefon📱. Te vom contacta pe noi pe WhatsApp în cel mai scurt timp⏰. 🔽

fiecare persoană este unică și are nevoi specifice

Tocmai de aceea, programul nostru gratuit de fitness și nutriție este adaptat în funcție de:

▶️Vârstă: antrenamentele și planul alimentar vor fi ajustate în funcție de vârsta ta, pentru a te ajuta să atingi obiectivele într-un mod sănătos șI eficient.

▶️Obiectivele tale: fie că vrei să pierzi în greutate, să câștigi masă musculară sau doar să te menții în formă, vom crea un plan special pentru tine.

▶️Experiența de antrenament:
indiferent dacă ești începător sau avansat, programul va fi adaptat nivelului tău de fitness, astfel încât să poțI progresa în ritmul tău.

▶️Numărul de zile disponibile: programul va fi flexibil și adaptat programului tău, astfel încât să poțI fi constant și să vezi rezultate.

▶️Antrenament acasă sau la sală: vom include exerciții și echipamente care se potrivesc cu mediul în care preferi să te antrenezi, fie acasă, fie la sală.

▶️Suport constant:
suntem aici pentru tine, gata să răspundem la întrebările tale și să te susținem în călătoria ta de fitness șI nutriție.