Cum Să Slăbești Eficient și Să Nu Te Îngrași Înapoi

VREI SĂ slăbești corect și eficient?

Programează un apel GRATUIT în care vom discuta despre:
  • cea mai bună strategie pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești
  • tine și istoricul tău nutrițional
  • dificultățile pe care le-ai întâmpinat în trecut
  • greșelile pe care le-ai făcut. 

Cu ajutorul acestui acestui apel, îți voi spune exact ce trebuie să faci pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești și, desigur, cât timp va dura acest proces.

Ce Înseamnă o Slăbire de Succes?

O perioadă de slăbire completă include trei etape, iar, din păcate, majoritatea oamenilor discută și dezbat doar prima etapă și foarte puțin a treia etapă.

1. Slăbire eficientă: Slăbirea trebuie să fie continuă, într-un ritm de 0,5 - 1,5 kg pe săptămână, îmbunătățind în același timp sănătatea, starea de spirit și aspectul fizic.

2. Dieta inversă: Perioada în care metabolismul își revine, corpul se obișnuiește cu noua greutate și te echilibrezi din punct de vedere hormonal.

3. Mentinere: Perioada de menținere ar trebui să fie una foarte ușoară, în care ai un stil alimentar pe care îl poți susține cu ușurință.

Neglijarea unei etape va duce la probleme de sănătate, pierderea rezultatelor sau a motivației.

DE CE MAJORITATEA DIETELOR EȘUEAZĂ?

O slăbire eșuată înseamnă că: 
  • nu ai reușit să slăbești cât ți-ai dorit;
  • nu ai reușit să-ți păstrezi rezultatele; 
  • ți-ai deteriorat sănătatea și starea de bine în acest proces.


Și de ce dietele clasice nu funcționează? 


1. Deficitul caloric este prea mare: ducând la o slăbire bruscă, nesănătoasă, care vine cu probleme metabolice și cu sabotarea perioadei de menținere. 

2. Restricții alimentare prea mari: Excluderea unui macronutrient (dietele low-carb) sau limitarea extremă a alimentelor nu va fi sustenabilă pe termen lung. 

3. Nepotrivirea cu stilul actual de viață: Dacă trebuie să faci schimbări mari în stilul alimentar sau în programul de mese, va fi un efort considerabil care va fi greu de susținut atunci când viața intervine cu alte probleme. 

4. Majoritatea dietelor nu conțin o etapă de dietă inversă: acesta este motivul principal din cauza căruia nu reușești să-ți păstrezi rezultatele. 

       Dacă nu te vezi mâncând toată viața o variație de la acea „dietă” pe care ai ales-o, înseamnă că nu este alimentația potrivită pentru tine.

VREI SĂ slăbești corect și eficient?

Programează un apel GRATUIT cu mine în care vom discuta care ar fi cea mai bună strategie pe care ar trebui să o urmezi pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești. 

În apel, vom vorbi despre tine și istoricul tău nutrițional, dificultățile pe care le-ai întâmpinat în trecut, precum și greșelile pe care le-ai făcut. 

Apoi, vom elabora cea mai bună strategie pentru tine, astfel încât să obții rezultatele pe care ți le dorești și pe care le meriți.
IMG_8145