Cel Mai Bun Supliment Pentru Durerile Articulare

Cel Mai Bun Supliment Pentru Durerile Articulare

     Sportul îți oferă multe satisfacții din mai multe puncte de vedere, fie o stare de sănătate mai bună, mai multă energie, fie o motivație sporită și încredere crescută în propriile forțe. Mișcarea este ideală pentru un corp sănătos, însă este foarte important să ai grijă de articulațiile tale pentru a nu fi suprasolictate și a ajunge să nu mai fii capabil să te poți antrena.

 

 

     Probabil te-ai confruntat până acum cu diferite dureri, fie ele articulare,  musculare sau poate chiar cu inflamații survenite ulterior antrenamentelor solicitante și nu ai știut cum pot fi tratate, dar trebuie să știi că există anumite soluții care îți pot rezolva aceste probleme!

  • Acordă atenție sporită încălzirii!

     Corpul are nevoie de o trecere progresivă de la repaus spre efortul fizic intens. Pe parcursul încălzirii, combinația de exerciții cardiovasculare, stretching și forță are rolul de a intensifica circulația sângelui, de a crește ritmul cardiac și temperatura corpului pentru a susține antrenamentul. În timpul acestui proces, musculatura devine activă și articulațiile sunt pregătite de antrenamentul propriu-zis. Această pregătire te ajută să previi accidentările și să te antrenezi eficient.

     Rezervă-ți aproximativ 20 de minute pentru încălzire, pentru a crește flexibilitatea musculară și articulară și pentru a putea lucra la capacitate maximă!

 

  • Nu sări peste stretching!

     Dacă fiecare antrenament trebuie să înceapă cu o încălzire riguroasă, nu trebuie să ieși din sala de fitness sau să îți închei alergarea înainte de a face stretching. Revenirea după efort este la fel de importantă precum pregătirea pentru acesta. Când te apropii de încheierea antrenamentului scade progresiv intensitatea exercițiilor, pentru a permite pulsului să își revină. După ce ți-ai recăpătat suflul, fă câteva exerciții de streching care te vor ajuta să diminuezi tensiunea musculară. Efectul se va resimți bineînțeles și asupra articulațiilor.

 

  • Ia un supliment pentru articulații!

 

 

     Inflamația este una dintre principalele cauze ale durerilor articulare. Nutrienții potriviți ajută la calmarea acesteia, la protejarea cartilajului, menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor si ligamentelor.

     HEAVY este produsul perfect care însumează o combinație unică de ingrediente, mai exact MSM (metilsulfoniletan), extract din rădăcină de turmeric, vitamina C, colagen și extract de avocado și piper negru pentru facilitarea digestiei, absorbției și asimilării acestui supliment. Acest produs nu este pentru o anumită categorie de sportivi, poate fi folosit atât de atleții de performanță, cât și de sportivii cu o experiență mai redusă.

     Acest produs este conceput să protejeze articulațiile și ligamentele, prevenind apariția leziunilor și diminuând inflamațiile cauzate antrenamentelor. Pe lângă toate acestea, accelerează refacerea țesuturilor și îmbunățește elasticitatea cartilajelor prin prezența MSM-ul și a extractului de turmeric. Pe lângă toate aceste beneficii pe care le aduce asupra organismului, HEAVY accelerează vindecarea fracturilor osoase și îmbunătățește regenerarea ligamentelor, mușchilor și țesuturilor lezate. 

    Cel mai important ingredient al lui HEAVY , anume MSM, reduce durerile articulare sau musculare, fiind benefic în cazul persoanelor care suferă de degenerarea articulațiilor. Cercetările au arătat ca MSM poate reduce semnificativ inflamația din corp și inhibă descompunerea cartilajului. Acest compus produce colagen si glucozamină, elemente cheie pentru formarea oaselor și articulațiilor, reducând astfel durerea la nivel articular. Conform unui studiu realizat pe persoane cu varsta între 25 și 40 de ani, s-a constatat că tratamentul cu supliment MSM a dus la scaderea durerii, rigidității și inflamării articulaților.

     Un alt ingredient important este extractul din rădăcină de turmeric, care are un efect direct asupra ameliorarea simptomelor inflamației articulare și menține flexibilitatea articulațiilor. De asemenea, turmericul conferă efecte antioxidante și antivirale pe lângă puternicul efect antiinflamator ce ameliorează durerea.

     Vitamina C este o altă componentă esențiala al lui HEAVY, fiind o vitamină esențială cu un puternic efect antioxidant. Vitamina C are un efect important în sinteza colagenului și a altor componente ale țesutului conjuctiv. Colagenul este un alt ingredient al acestui supliment care are un rol fundamental în regenerarea oaselor, articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor. 

     Daca v-ați hotărât asupra alegerii acestui supliment, puteți folosi codul de reducere - ANGEL12 - și veți beneficia de 12% reducere asupra întregii comenzi. De asemenea, puteți urmări o analiză chiar AICI asupra diferitelor suplimente necesare pentru fiecare pasionat de fitness și puteți regăsi suplimentele pe care le folosesc și recomand.

 

     


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.