Cele Mai Bune Suplimente Pentru Masa Musculara (Suplimentele Care Isi Merita Banii!)

Cele Mai Bune Suplimente Pentru Masa Musculara (Suplimentele Care Isi Merita Banii!)
      Cand ne gândim la masa musculară trebuie să ne gândim la tot procesul, adică la următoare lucruri esențiale de avut în vedere pentru a avea parte de un real succes:

  • Necesarul de macronutrienți și micronutrienți pe care îl avem;

  • Odihna și îmbunătățirea acesteia, pe scurt, procesul de recuperare;

  • Energia și performanța pe care o avem la antrenament:

 

       Dacă vei da comandă pentru suplimentele necesare perioadei de masă musculară și vei folosi CODUL DE REDUCERE - ANGEL12 vei beneficia de 12% reducere la valoarea totală a comenzii! 

 

     Pentru macronuțrienti și micronutrienți avem următoarele suplimentele specifice:

     - Concentrat proteic sau gainer:

      IWHEY - Este un concentrat proteic din zer cu absorbție rapidă. Proteina din zer are în compoziție un nivel ridicat de BCAA și aminoacizi esențiali care au o importanță specială pentru recuperarea, repararea și cresterea masei musculare de calitate.

      Mod de administrare: O cupă după antrenament în 250 ml lapte, dar se poate adaugă și în prepararea budincii de fulgi de ovăz.

       IMASS - Este un gainer compus din proteine cu asimilare rapida provenite din zer și carbohidrați din ovăz care sporește performanța, având un indice glicemic foarte scăzut și care oferă cele mai bune rezultate.

       Mod de administrare: O cupă după antrenament în 250 ml lapte.

 

       - Complex de vitamine

         ELITEPAK - Este un complex de Vitamine și Minerale, Omega 3, Coenzima Q10, Lecitina, CLA, Calciu, Magneziu și Zinc. Acesta susține funcțiile metabolice, fizice și psihologice esențiale ale organismului, accelerând refacerea după antrenament. 

         Mod de administrare: Un pachet pe zi cu un pahar de apă după o masa principală.

 

           ENZYFUSE - Enzimele digestive sunt esențiale pentru o mai bună digestie și absorbție a nutrienților. Acest supliment ameliorează balonarea și rezolvă diverse probleme ale tranzitului intestinal și stimulează absorbția alimentelor. 

          Mod de administrare: O tabletă cu un pahar de apă după o masă principală.


            ITEST – Conține ingrediente naturale pentru a stimula testoteronul și a crește libidoul conținând 9 ingrediente active care lucrează sinergetic pentru un suport eficient în toate procesele de stimulare.

 

 

 

            Mod de administrare: Două tablete cu un pahar de apă după o masă principală.

        - Performanță și energie

            CREATINĂ - Mărește în volum celule musculare și asigură o dezvoltare optimă a masei musculare și ajută la efectul de pompare a musculaturii. De asemenea, îmbunătățește performanța fizică și îmbunătățește  circulația sângelui în mușchi. 

 

            Mod de administrare: 5 grame pe parcursul zilei în apă.

            GLUTAMINA - Poate reprezenta un intra-workout foarte bun datorită conținutului de L-glutamină care ajută la susținerea efortului fizic. Acest supliment stimulează sinteza proteinelor și reduce degradarea musculară prin acumularea de apă și prevenirea deshidratării celulare. 

 

            Mod de administrare: O cupă în 250 ml. de apă în timpul antrenamentului. 


            PREWORKOUT - Acest supliment oferă o doză de energie bine meritată în timpul antrenamentului și pe lângă aceasta, are și multe alte beneficii. Conține beta-alanină, citrulină pentru o pompare musculara eficientă, cafeină, teanină, colină și tirozină. 

 

 

             Mod de administrare: O cupă în 250 ml. de apă înainte de antrenament cu 30 min. 

        

          - Recuperare și odihnă

 
                HEROX - Acest supliment îmbunătățește calitatea somnului, relaxeaza mușchii tensionați și îmbunătățește dispoziția. De asemenea, acesta susține în mod natural relaxarea psihică și musculară. 

 

              Mod de administrare: 2 capsule cu o oră înainte de culcare.

              HEAVY - Protejează eficient articulațiile și ligamentele și reface țesuturile în urma leziunilor articulare, musculare și tendinoase. De asemenea îmbunătățește elasticitatea cartilajelor și accelerează vindecarea fracturilor osoase și regeneratoare ale ligamentelor, mușchilor și țesuturilor lezate.

 

 

              Mod de administrare: 2 capsule pe zi după o masă principală.


              ASHWAGANDHA - Ajută la reglarea nivelului de hormoni și reducerea efectelor negative ale stresului ocazional. Acest supliment are un efect calmant și este utilizată pentru tratarea afecțiunilor precum stresul, anxietatea, epuizarea și insomniile. 

 

 

               Mod de administrare: 2 capsule pee zi cu 2 ore înainte de culcare. 
 
               Această listă de suplimente a fost concepută pentru perioadă de masă musculară pentru a putea obține cele mai bune rezultate și pentru a putea susține ritmul.
               De asemenea, daca veți folosi CODUL DE REDUCERE - ANGEL12  veți beneficia de 12% reducere la toată comandă. 
               Spor la acumulat masă musculară!