Meniu Complet 2100 kcalorii cu 20 Lei pe Zi – Fitness Nation Romania

Meniu Complet 2100 kcalorii cu 20 Lei pe Zi

 

 

Masa 1: O budincă de ovăz cremoasă.

 Valori nutriționale pentru toată porția:

  • 670 kcalorii;
  • 109 gr. Carbohidrați;
  • 14 gr. Grăsimi;
  • 27 gr. Proteine; 

Ingrediente:

  • 100g ovăz;

  • 400ml lapte 1,5%;

  • esență vanilie; 
  • îndulcitor lichid;
  • o banană;

  • 50 gr. afine.

1. Se pune la fiert laptele, împreună cu ovăzul.  

2. Se fierbe compoziția, timp în care se amestecă pentru a nu se forma cocoloașe sau a pentru a nu se arde.

3. După ce a fiert, se lasă puțin la răcit și se transferă într-un bol. 

 

 

Masa 2: Lipie integrală cu salată mexicană cu ton.

 Valori nutriționale pentru toată porția:

  • 486 kcalorii;
  • 56 gr. Carbohidrați;
  • 6 gr. Grăsimi;
  • 48 gr. Proteine; 

Ingrediente:

  • 150 gr ton;

  • 120gr. fasole roșie; 

  • 50 gr. porumb;
  • lipie integrală.

 

Masa 3: Cottage Cheese Light cu pâine integrală

 Valori nutriționale pentru toată porția:

  • 319 kcalorii;
  • 30 gr. Carbohidrați;
  • 6 gr. Grăsimi;
  • 33 gr. Proteine; 

Ingrediente:

  • 200 gr. cottage cheese light;

  • 2 felii pâine integrală cu semințe;

  • castraveți.

 

Masa 4: Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

 Valori nutriționale pentru toată porția:

  • 656 kcalorii;
  • 60 gr. Carbohidrați;
  • 21 gr. Grăsimi;
  • 59 gr. Proteine; 

Ingrediente:

  • 400 gr. pulpe de pui întregi;

  • 350 gr. cartofi; 

  • 10 ml ulei măsline
  • castraveți.

1. Se pun la fiert cartofii tăiați wedges pentru 8-10 minute.  

2. Se pun în tavă și se condimentează cu ulei de măsline și ierburi / condimentele preferate.

3. Se pun cartofii împreună cu pulpele condimentate la cutor pentru aproximativ 1 oră la 180 de grade .

4. Se îndepărtează pielea de pe pulpe după ce acestea sunt gătite.

 

 Valori nutriționale pentru tot meniul:

  • 2131 kcalorii;
  • 255 gr. Carbohidrați;
  • 47  gr. Grăsimi;
  • 167 gr. Proteine; 

Poftă bună!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare