Rețetă Bagels de casă
Sunt foarte rapid de făcut și super gustoși. Chiar dacă la noi nu sunt așa de folosiți sau cunoscuți ca „bagels” merg de minune în sandwichuri sau alături de un iaurt, ca gustare înainte de un antrenament intens.
- 225 kcalorii;
- 40 gr. Carbohidrați;
- 2.83 gr. Grăsimi;
- 10 gr. Proteine;
Ingrediente:
- 300g făină albă;
- 300g iaurt grecesc 2%;
- 1 plic praf de copt;
- sare;
- 20g mix de semințe.
1. Amestecați toate ingredientele într-un bol, mai puțin semințele.
2. Frământați bine, până se formează un aluat ușor lipicios.
3. Împărțiți aluatul în șase și formați bagels/covrigii.
4. Presărați mixul de semințe pe fiecare covrig.
5. Transferații pe o tavă pregătită în prealabil cu foaie de copt și dați la cuptorul încălzit la 180 grade, pentru aproximativ 20 -25 minute sau până devin aurii.
Poftă bună!
Leave a comment