Rețetă Rafaello

Rețetă Rafaello

Nu știi ce dulciuri să pregătești pentru Crăciun care totuși să fie și sănătoase? Dacă ești fan bomboanele rafaello atunci asta este rețeta perfectă pentru tine! Puține ingrediente, ușor de făcut și foarte delicios.

 

Valori nutriționale per bomboană de 20g:
  • 98 kcalorii;
  • 3.3 gr. Carbohidrați;
  • 8.5 gr. Grăsimi;
  • 2 gr. Proteine; 

Ingrediente:

  • 150g fulgi de cocos;
  • 100g făină de migdale; 
  • 80g cremă de cocos (partea solidă dintr-o conservă cu lapte de cocos);
  • 40g miere/sirop de agave/sirop de arțar; 
  • 20g migdale.

1. Amestecați toate ingredientele într-un bol, mai puțin migdalele.

2. Când compoziția este legată, luați câte o migdală și formați bomboanele.

3. Transferăți bomboanele la rece înainte de ale servi.

Poftă bună!


CItește și asta