Rețetă Wrap cu pui si spanac
Ușor de făcut și delicios, un mod bun de a adăuga mai multă verdeață în felurile de mâncare.
Valori nutriționale per wrap de ~230g:
- 420 kcalorii;
- 31 gr. Carbohidrați;
- 17 gr. Grăsimi;
- 37 gr. Proteine;
Ingrediente:
- 4 tortilla;
- 500g pulpe de puidezosate;
- 50g ceapă;
- usturoi;
- 10ml ulei măsline;
- 100g spanac;
- 100g valeriană;
- 200g brânză cottage;
- 30g brânză light rasă;
1. Într-o tigaie se încinge uleiul și se pune carnea de pui. Se prăjește bine pe toate părțile.
2. Când carnea este gata adăugăm ceapa și usturoiul și le călim împreună.
3. Adăugăm spanacul și valeriana și le amestecăm bine, până se înmoaie și pierd din volum.
4. Transferăm compoziția într-un bol și adăugăm cele 2 tipuri de brânzeturi și amestecăm.
5. Separat punem la încălzit un sandwich maker.
6. Împărțim compoziția în mod egal și o așezăm pe 4 tortilla. Rulăm wrapurile și le punem pe rând în sandwich maker, până se rumenesc.
Poftă bună!
Tips&tricks:
- Puteți adăuga și alte legume, precum ardei, castravete, morcov.
Leave a comment