Reteta Briose cu curcan

Reteta Briose cu curcan

Potrivite pentru a fi luate la pachet, bune atât pentru adulți, cât și pentru copii. Brioșe cu un conținut mare de proteine sunt gustarea sau chiar masa perfectă!

Valori nutriționale per brioșă de ~80g:

  • 64kcalorii;
  • 1.66 gr. Carbohidrați;
  • 2.41 gr. Grăsimi;
  • 8.83 gr. Proteine; 
  •  

    Ingrediente:

    • 320ml albuș;
    • 250g carne tocată de curcan;
    • 100g ceapă;
    • 100g roșii tocate;
    • 100g ardei;
    • 50g spanac;
    • 50g brânză rasă light;
    • 5ml ulei măsline;
    • sare;
    • piper;
    • paprika.

    1. Amestecăm foarte bine carnea tocată cu uleiul și condimentele.

    2. Într-un bol încăpător amestecăm restul de ingrediente și condimentăm.

    3. Când compoziția s-a omogenizat, adăugăm și carnea tocată și mai amestecăm încă o dată.

    4. Împărțim compoziția în 12 forme de brioșe, pregătite în prealabil cu foaie de copt.

    5. Transferăm la cuptorul preîncălzit la 200grade, timp de aproximativ 30 de minute. (verificați după primele 20 de minute, deoarece timpul de coacere al cuptoarelor).

    Poftă bună!

    Tips-uri:

    • Puteti adăuga și alte tipuri de legume/carne care vă plac.
    • Sunt perfecte de savurat alături de un iaurt/kefir/sana.