Reteta Cartofi dulci la cuptor
O cina nutritiva cu legume, carne si branzeturi, toate intr-un cartof? Daca sunteti fani cartofi dulci ii puteti umple cu ce va place mai mult, in functie de valorile nutritionale necesare. Arata foarte bine, este gustos si sanatos. Valori nutriționale per 500g 1. Dupa ce ai spalat si uscat cartofi ii punem intr-o tava cu hartie de copt. Ii impungem cu furculita si ii dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 45 minute. 2. Dupa ce s-au copt si racit putin, ii crestam pe mijloc si scoatem 3/4 din interior. 3. Intr-un bol adaugam tot restul ingredientelor, salvand putina branza pentru a presara la final pe cartofi si amestecam bine. Ii umplem pana dau putin pe afara si completam pe deasupra cu branza. 4. Lasam la cuptor 20-25 de minute si ii decoram cu putina ceapa verde/patrunjel/marar. 5. Restul compozitie care va ramane poate fi mancata ca salata calda. Poftă bună! Tips-uri:
Ingrediente:
Leave a comment