Reteta Cookies cu Ciocolata

Reteta Cookies cu Ciocolata

Fursecuri cu ciocolata, perfecte pentru momentele cand ne este pofta de ceva dulce si rapid. Cu putine ingrediente si un timp scazut de preparare, sunt moi, indulcite natural si ciocolatoase.

Valori nutriționale pe 100g:

  • 292 kcalorii;
  • 40 gr. Carbohidrați;
  • 11,3 gr. Grăsimi;
  • 7.6 gr. Proteine; 

Ingrediente:

  • 2 banane (aprox. 200g);

  • 80g fulgi de ovăz;

  • 15g unt de arahide Genius;
  • 40g fulgi de ciocolata neagra/bucati de ciocolata
  • 2 lingurite de cacao (aprox 10g);
  • 1/2 lingurite praf de copt;

Pentru untul de arahide Genius Nutrition puteti folosi codul ANGEL12 pentru 12% reducere.

1. Într-un bol pisam bananele si amestecam cu untul de arahide.

2. Adaugam si amestecam bine si ingredientele uscate, salvand 10g de fulgi de ciocolata.

3. Intr-o tava pregatita cu foaie de copt in prealabil, impartim compozitia in cookies de dimensiunea dorita. Ornam cu restul fulgilor de ciocolata.

4. Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute (faceti testul scobitorii, nu trebuie sa ramana compozitie, pot fi doar urme de ciocolata).

Poftă bună!

Tips-uri:

  • Daca bananele sunt mai mari, mai adaugati fulgi de ovaz, pentru a nu fi foarte lichida compozitia.
  • Puteti folosi orice unt din nuci va place sau sa-l omiteti de tot. 
  • Lasati sa se raceasca inainte de a le manca.
  • Sunt perfecte alaturi de ceai/cafea/lapte.