Reteta Piept de pui cu spanac
Fie că-l pregătești pentru perioada de slăbire, menținere sau creștere masă musculară, pieptul de pui este perfect datoriă conținutului mare de proteină. Și dacă te-ai săturat să-l mănânci clasic, uite o idee potrivită atât pentru prânz, cât și pentru cină, ușor de făcut și delicioasă.
Valori nutriționale per 310g:- 330 kcalorii;
- 5.5 gr. Carbohidrați;
- 13.5 gr. Grăsimi;
- 46.5 gr. Proteine;
Ingrediente:
- 350g piept de pui;
- 150g spanac;
- 10ml ulei de masline;
- sare;
- piper;
- paprika;
- 20g parmezan;
- 100g cremă de brânză.
1. Amestecăm într-un bol spanacul, crema de brânză și condimentăm.
2. Pregătim 2 bucăți de piept de pui și le crestăm (să semene cu un acordeon). Le amestecăm într-un bol împreună cu uleiul de măsline și condimentele și ne asigurăm că sunt unse pe toate părțile.
3. Transferăm pieptul de pui pe o tavă și umplem crescăturile cu compoziția de spanac. Presărăm cu permezan.
4. Punem tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, timp de 30-35 min.
Poftă bună!
Tips-uri:
- Îl puteți servi alături de legume coapte, orez, pireu sau orice altceva vă place și corespunde nevoilor nutriționale.
Leave a comment