Reteta Sandwich mic dejun

Reteta Sandwich mic dejun

Micul dejun nu trebuie sa arate mereu la fel, ne putem juca cu ingredientele si modul de preparare. Si pentru ca prima data mancam cu ochii, ideal ar fi ca micul dejun sa fie aratos, colorat si plin de nutrienti. 

Simplu de facut si va puteti juca cu ingredientele dupa bunul plac.

Valori nutriționale per sandwich

  • 440 kcalorii;
  • 34 gr. Carbohidrați;
  • 20 gr. Grăsimi;
  • 31 gr. Proteine; 

Ingrediente:

 

  • 2 ouă;
  • 40g șuncă curcan (Dulano de la Lidl - de curcan);
  • 5g unt 65% grăsime;
  • 2 felii de pâine integrală/60g;
  • 10g cremă de brânză high protein (Pilos);
  • 15g branză rasă light (Milbona - Light Cheese Mix Lidl);
  • ardei gras;
  • spanac;
  • castravete.

1. Intr-o tigaie la foc mediu se pune la topit untul. Se bat cele 2 oua si se adauga in tigaie. 

2. Trecem feliile de paine prin ou si le asezam in tigaie asteptand sa se prajeasca omleta. Intoarcem omleta si painea si adaugam restul ingredientelor.

3. Inchidem sandwhic-ul si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.

Poftă bună!

Tips-uri:

  • Puteti inlocui cu orice va place sa mancati la micul dejun, de la tipuri de carne, legume sau branzeturi.
  • Puteti adauga 3-4 oua, in functie de valorile nutritionale dorite.