Top 5 Suplimente Pentru A Slabi Cat Mai Mult

Top 5 Suplimente Pentru A Slabi Cat Mai Mult

     Când ne gândim la corpul uman, ne gândim ca la un întreg și încercăm să înțelegem complexitatea metabolismului. Ne dăm seama că ceea ce vedem atunci când ne urcăm pe cântar nu e doar un număr, ci o reflecție a ceea ce se întampla în interior. 

 

 

     Atunci când ne dorim să slăbim, primul lucru care ne preocupă este durata dietei și numărul de kilograme pe care le dăm jos. Acesta este motivul pentru care multe persoane tind să apeleze la regimuri de slăbit severe sau la metode care promit minuni peste noapte. Dacă te regăsești în această situație, poți apăsa AICI pentru a putea face parte dintr-un proces de slăbire sănătos, sub îndrumarea unui speciliast în cadrul programului de Online Coaching.

     Pe lângă aceste lucruri de bază, ne propunem să atragem atenția asupra unui alt aspect, anume importanța suplimentelor în procesul de slăbit. Evident, este nevoie de determinare și stăpânire de sine, dar la fel de importante sunt și suplimentele pe care le putem include pe lista schimbărilor. Iată care sunt suplimentele care te vor ajuta să treci cu brio peste perioada de tranziție și să transformi dieta într-un stil de viață nou și sănătos, care să-ți aducă rezultate așa cum îți dorești.

     

 

     De asemenea, dacă vei da comandă de suplimentele necesare perioadei de slăbire de AICI și vei folosi CODUL DE REDUCERE - ANGEL12 vei beneficia de 12% reducere la valoarea totală a comenzii! 

 

      LIPO X5 - Este un complex de 9 elemente necesare pentru un metabolism normal al carbohidraților. Combinația de tirozină (NALT), capsaicinăL-teanină și cafeină are potențialul de a stimula sistemul nervos simpatic, promovând sațietatea, lipoliza și termogeneza.

      Mod de administrare: 2 capsule pe zi (pot fi administrate și înainte de antrenament) cu un pahar de apă.

 

       SYNEFRIN30 - Promovează oxidarea lipidelor, mărește concentrarea și reduce pofta de mâncare. Avantajul este că nu ai stari schimbatoare precum ca la cofeină.

       Sinefrina este un excelent stimulant care nu numai că accelerează metabolismul lipidelor, ci și mărește metabolismul bazal. În urma cercetărilor cu finanțare guvernamentală desfășurate de Departamentul de Fiziologie al Universității Georgetown din America, s-a constatat că sinefrina este probabil cea mai eficientă substanță termogenă din lume.

       Mod de administrare: 1 tabletă pe zi cu un pahar cu apă.

         ICARNITINE - În termeni simpli, carnitina ajută la topirea grăsimii, folosind-o ca o sursă de energie. Acest lucru face carnitina să fie un supliment de slăbit foarte popular. Pe lânga faptul că te ajută să slăbești, carnitina te poate ajuta să-ți mărești forța și anduranța musculară. S-a descoperit ca aceasta ajută și la creșterea masei musculare. Începătorii care țin o dietă strictă vor simți, de asemenea, beneficiile pe care le are L-Carnitina asupra lor prin reducerea senzației de foame și slăbiciune.

         Mod de administrare: 4 capsule (pot fi administrate și înainte de antrenament) pe parcursul zilei cu un pahar de apă.

          IWHEY - Este un concentrat proteic din zer cu absorbție rapidă. Proteina din zer are în compoziție un nivel ridicat de BCAA și aminoacizi esențiali care au o importanță specială pentru recuperarea, repararea și cresterea masei musculare de calitate.

         Mod de administrare: O cupă după antrenament în 250 ml lapte, dar se poate adaugă și în prepararea budincii de fulgi de ovăz.

         VITAMIN X5 – Este un complex de 19 nutrienți comuni, dar extrem de importanți de care organismul nostru are nevoie zi de zi pentru o viată activă și de calitate. Compensează deficitul de vitamine și minerale cauzat de alimentația dezechilibrată, asigurând vitalitate organismului și combatând efectele stresului. Vitamin-X5 este un supliment la îndemană pentru perioadele de slăbit, atunci când efortul fizic este ridicat și intensitatea crescută.

         Mod de administrare: 1 capsulă după o masă principală cu un pahar de apă.

 

 

         De asemenea, daca ești interesat și de alte articole referitoare la procesul de slăbire și cum poți face acest lucru poți citi articolul despre „Cum să ai un abdomen definit - Cele mai eficiente exerciții” sau în cadrul articolului despre „ De ce mănânci puțin și totuși nu slăbești? .

           Iar dacă veți folosi CODUL DE REDUCERE - ANGEL12  veți beneficia de 12% reducere la toată comandă. 
               Mult succes în cadrul procesului de slăbit!