Antrenament de Pull Pentru Acasa | Ziua 2

Ruja Angel

|

|

2 min

Antrenamentul de Pull reprezintă un antrenament cu mai multe exerciții de tras, în care grupele principale antrenate vor fi spate, deltoid posterior și biceps.


Acest antrenament face parte dintr-un program gratuit de 3 zile pentru acasă.




Ce găsiți în acest articol:

Echipamentul Necesar

Vom folosi doar un set de gantere reglabile pentru a ajusta greutatea în funcție de repetările pe care trebuie să le facem și un stepper.


În locul stepper-ului puteți folosi și o bancă reglabilă. Am ales să folosesc stepper-ul pentru că este o variantă mai avantajoasă din punct de vedere financiar.


Antrenamentul

Goodmornings cu gantera la piept

4 seturi x 12-15 repetări

Acest exercițiu lucrează în principal partea inferioară a spatelui și fesierii, oferind o bună încălzire și stabilizare a trunchiului.


Ramat cu ganterele, poziție mai înaltă

4 seturi x 12-15 repetări

Concentrat pe partea superioară a spatelui, acest exercițiu ajută la dezvoltarea latissimus dorsi (mușchii „aripi”) și a trapezului.


Ramat înalt individual aplecat pe stepper

4 seturi x 12-15 repetări

Targetează în mod eficient partea superioară a spatelui și umerii posteriori, ajutând la îmbunătățirea posturii și a forței în tracțiuni.


Ridicări din umeri cu ganterele

4 seturi x 12-15 repetări

Focalizat pe trapez și zona superioară a umerilor, acest exercițiu este esențial pentru a construi putere și volum în zona umerilor.


Fluturări inverse din sezut individuale cu un genunchi pe stepper

4 seturi x 12-15 repetări

Excelent pentru deltoidul posterior, acest exercițiu contribuie la echilibrarea dezvoltării umerilor și sprijină o postură sănătoasă.


Flexii biceps cu ganterele

4 seturi x 12-15 repetări

Un clasic pentru dezvoltarea bicepsului, acest exercițiu va ajuta la creșterea masei musculare a brațelor și la îmbunătățirea forței de prindere.


Ciocane izolat de pe genunchi

4 seturi x 12-15 repetări

Acest exercițiu îți permite să te concentrezi pe bicepsul brahial și brachialis, promovând o dezvoltare armonioasă a întregului braț.


Toate mișcările sunt controlate, dar în același timp este important să ne alegem o greutate cu care să finalizăm repetările cu greu.

Dacă ți-a plăcut acest antrenament, cu siguranță vei aprecia și unul dintre programele noastre gratuite.

Dă click pe buton pentru a începe un program gratuit chiar acum.

Angel ruja

Angel Ruja

11 Ani de experiență în nutriție, acest specialist este dedicat descoperirii celor mai eficiente și sănătoase metode de slăbire. Angel se mentine mereu la curent cu ultimele trenduri și cercetări din industrie, combinând cunoștințele științifice cu abordări practice pentru a oferi sfaturi personalizate și eficiente clienților săi. Pasional și profund angajat în promovarea unui stil de viață sănătos, abordează fiecare caz cu o atenție deosebită la nevoile individuale, asigurând rezultate durabile și impresionante.

Programele Noastre

Articole Asemanatoare