Antrenament de Push Pentru Acasa | Ziua 1

Ruja Angel

|

|

2 min

Antrenamentul de push reprezintă un antrenament cu mai multe exerciții de împins, în care grupele principale antrenate vor fi piept, umeri și triceps.


Acest antrenament face parte dintr-un program gratuit de 3 zile pentru acasă.




Ce găsiți în acest articol:

Echipamentul Necesar

Vom folosi doar un set de gantere reglabile pentru a ajusta greutatea în funcție de repetările pe care trebuie să le facem și un stepper.


În locul stepper-ului puteți folosi și o bancă reglabilă. Am ales să folosesc stepper-ul pentru că este o variantă mai avantajoasă din punct de vedere financiar.


Antrenamentul

Flotări sau Flotări de pe genunchi

4 seturi x 12-15 repetări

Acest exercițiu ne lucrează în principal pieptul, iar tricepsul și umerii sunt grupele care asistă.


Împins cu ganterele de pe stepper

4 seturi x 12-15 repetări

Este foarte important să ținem pieptul în față, umerii pe spate și abdomenul încordat. În acest fel, vom avea stabilitate și ne vom proteja umerii de accidentări.


Împins cu gantera de la piept

4 seturi x 12-15 repetări

La acest exercițiu vom simți foarte bine contracția pieptului. Încercați să faceți o pauză mică sus, în punctul de maximă contracție.


Împins deasupra capului cu ganterele

4 seturi x 12-15 repetări

Am trecut la primul exercițiu pentru umeri, acesta ne lucrează deltoidul frontal (partea din fața a umărului) și este foarte important să avem fesierii și abdomenul încordați pentru a avea stabilitate în timpul exercițiului și a ne reduce din tensiunea de pe coloană.


Ridicări laterale la 45 de grade

4 seturi x 12-15 repetări

Continuăm cu un exercițiu pentru deltoidul median (partea de mijloc a umărului). Exercițiul este simplu, dar trebuie să inițiem mișcarea din coate și nu din antebrate.


Extensii din culcat cu ganterele

4 seturi x 12-15 repetări

Ne apropiem de finalul antrenamentului și am trecut la exercițiile pentru triceps. Aici, este esențial să vă găsiți o poziție confortabilă a coatelor pentru a nu simți disconfort.


Extensii deasupra capului individuale

4 seturi x 12-15 repetări

Încheiem antrenamentul de astăzi cu un exercițiu pentru capul lung al tricepsului, fiind cea mai mare parte a tricepsului și cea care ne va ajuta să avem brațele masive.


Toate mișcările sunt controlate, dar în același timp este important să ne alegem o greutate cu care să finalizăm repetările cu greu.

Dacă ți-a plăcut acest antrenament, cu siguranță vei aprecia și unul dintre programele noastre gratuite.

Dă click pe buton pentru a începe un program gratuit chiar acum.

Angel ruja

Angel Ruja

11 Ani de experiență în nutriție, acest specialist este dedicat descoperirii celor mai eficiente și sănătoase metode de slăbire. Angel se mentine mereu la curent cu ultimele trenduri și cercetări din industrie, combinând cunoștințele științifice cu abordări practice pentru a oferi sfaturi personalizate și eficiente clienților săi. Pasional și profund angajat în promovarea unui stil de viață sănătos, abordează fiecare caz cu o atenție deosebită la nevoile individuale, asigurând rezultate durabile și impresionante.

Programele Noastre

Articole Asemanatoare