Fitness Nation

Fitness Nation în câteva cuvinte:

Antrenamente, exerciții, programe pentru slăbire, programe pentru masă musculară, programe personalizate, sfaturi de nutriție, rețete, motivație, practic tot ce ai nevoie pentru a ajunge să ai corpul pe care ți-l doresti.
Am intrat în domeniul fitness-ului pentru că am vrut să slăbesc și specialiștii din jurul meu nu au reușit să mă ajute. Așa că am pornit într-o misiune de a învăța cât mai mult posibil în acest domeniu și de a ajuta și alte persoane să-și atingă obiectivele. Zilnic, caut studii pentru a-mi completa informațiile și pentru a îmbunătăți rezultatele clientilor mei și ale mele.

Fitness Nation alături de tine

Fie ca aveți nevoie de un program pentru slăbire, sau de un program pentru creșterea în masă musculară, ați ajuns UNDE TREBUIE.
Găsiți seturi de programe special realizate pentru a obține cele mai bune rezultate.
Doriți un program personalizat? Nicio problemă! Pe Fitness-Nation.ro, găsiți inclusiv un program personalizat!

Imbrăcăminte și Accesorii StreetFit

Accesorii pentru Fitness

StreetFit

Vezi toate produsele

HANORAC

65.00Lei 39.00Lei
Vezi Detalii
  • Acces la articolele Fitness Nation
  • Acces la rețete
  • Calcualator calorii și macronutrienți
  • Tracking greutate
  • Tracking dimensiuni
  • Grafic al evoluției greutății
  • Planuri alimentare
  • Antrenamente
  • Magazin
  • Recomandare suplimente
Aplicatie Fitness Nation

Ultimele Articole

Noi Descoperiri in Cazul Osteoporozei

Osteoporoza se caracterizează printr-o deteriorare a oaselor și un risc crescut de apariție a fracturilor. O treime din femeile aflate la menopauză sunt afectate de această condiție, reprezentând o problemă majoră de sănătate publică. O echipă de cercetători a observat că expunerea la temperaturi ambientale mai calde crește rezistența osoasă și previne pierderea densității osoase.

Cum sa Tratezi Durerile de Umar?

Durerile de umăr sunt printre cele mai comune dureri pe care le pot experimenta oamenii, ele pot apărea oricând, la orice vârstă. Durerea de umăr poate implica cartilajul, ligamentele, mușchii, nervii sau tendoanele. Deasemnea poate fi asociată și cu exprimări dureroase ale omoplatul, gâtului, brațului și mâinii. Condițiile patologice obișnuite care implică dureri de umăr

Vitamina C Ajuta la Mentinerea Masei Musculare

Vitamina C este o vitamină esențială, ceea ce înseamnă că organismul uman nu o poate produce. Cu toate acestea, îndeplinește multiple roluri și a fost asociată cu beneficii impresionante pentru sănătate. Noi cercetări sugerează faptul că vitamina C ar putea ajuta persoanele de peste 50 de ani să păstreze masa musculară. Studiul arată că persoanele

X